Ukens fiskerett er alt annet enn kjedelig! Her har vi satt sammen en utsøkt kombinasjon av smakfulle og fargerike ingredienser. I kveld byr vi på perfekt stekt laks servert med ovnsbakte poteter og reddiker. Tilbehøret er en herlig sitron- og smørsaus og en kremet dressing med honning og sennep.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Laksefilet
(Inneholder Fisk)
500 g
Poteter
150 g
Reddiker
1 pose
Sukkererter
1 stk
Vårløk
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Sitron
1 stk
Hvitløk
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
1 pose
Dill
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)
½ ss
Smør (steg 5)
1 dl
Vann (steg 5)
½ ss
Hvetemel (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 5)