Shawarmatallerken med vegetarstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shawarmatallerken med vegetarstrimler

Shawarmatallerken med vegetarstrimler

med valnøttsalat og hvitløksyoghurt

En hjemmelagd kebabtallerken er toppen av hverdagsluksus! Vi lager vår versjon av veganske kebabstrimler som vi smaksetter med asiatisk woksaus og Worcestersaus, som serveres med gylne, hjemmelagde fries som tilbehør. For å friske opp retten blander vi en salat med ruccola, tomat og arguk som toppes med ristede valnøtter. Herligheten toppes av en kremet yoghurtdressing med persille og hvitløk.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Nøtter
Melk
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Sulfitter
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

500 g

Poteter

½ stk

Hvitløk

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

40 g

Ruccola

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

1 pose

Bladpersille

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til dressing

¼ ss

Olje til salat

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til vegetarprotein

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier659 kcal
Energi (kj)2758 kj
Fett33.1 g
Mettet fett53.3 g
Karbohydrater64.1 g
Sukker16.3 g
Protein26.6 g
Natrium460 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, salt og en klype pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Bland dressing
2

I mellomtiden, finhakk persille.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland persille, hvitløk, yoghurt, salt og en klype pepper i en liten skål.

Bland salat
3

Grovhakk tomat og agurk.

Skyll ruccola.

Bland ruccola, tomat, agurk, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Rist valnøtter
4

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist valnøtter i 3-4 min, eller til gylne.

Grovhakk og sett til side.

Stek vegansk kebab
5

Varm opp olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme når det gjenstår 6 min av steketiden til potetene.

Stek vegansk kebab med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett asiatisk woksaus og Worcestersaus, og la putre i 1 min, til sausen dekker veganske kebabstrimler.

Server
6

Anrett vegansk kebab, fries og salat på tallerkener.

Dryss valnøtter over salat og server med en klatt dressing.