Kjapp soltørket tomat- og ricottapasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kjapp soltørket tomat- og ricottapasta

Kjapp soltørket tomat- og ricottapasta

med sprø valnøtter og fersk basilikum

Pasta er den ultimate hverdagsmaten - det er enkelt å tilberede, hele familien liker det og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan ha som tilbehør. Denne vegetaroppskriften er ferdig på et blunk. Mens spaghettien koker, lager vi en fyldig ost av matfløte, revet ost, cherrytomater, hakkede tomater og urtekrydder. Vend spaghettien i sausen, og server med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta på toppen.

Tags:
Superrask
Vegetar
Rask
Allergener:
Melk
Selleri
Sennep
Hvete
Gluten
Egg
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Basilikum

50 g

Soltørkede tomater

125 g

Cherrytomater

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Sennep, Soya)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

40 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker til saus

½ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier841 kcal
Energi (kj)3518 kj
Fett39.9 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater90.7 g
Sukker22.7 g
Protein30 g
Natrium3028 mg

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Hell av vannet.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag saus
2

I mellomtiden, varm opp en stor kjele på middels varme.

Tilsett matfløte, finrevet ost, Hello Sunrise, grønnsaksbuljong, Hvitløksflørt, cherrytomater, hakkede tomater, sukker og salt.

La småkoke under omrøring i 4-5 min, til tyknet.

Forbered topping
3

I mellomtiden, grovhakk basilikum, valnøtter og soltørkede tomater.

Vend ferdigkokt spaghetti i sausen.

Server
4

Anrett pasta i dype tallerkener.

Topp med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta.