Pasta er den ultimate hverdagsmaten - det er enkelt å tilberede, hele familien liker det og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan ha som tilbehør. Denne vegetaroppskriften er ferdig på et blunk. Mens spaghettien koker, lager vi en fyldig ost av matfløte, revet ost, cherrytomater, hakkede tomater og urtekrydder. Vend spaghettien i sausen, og server med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta på toppen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Hvitløksflørt
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
1 pose
Basilikum
50 g
Soltørkede tomater
125 g
Cherrytomater
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Sennep, Soya)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
40 g
Valnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)
½ ts
Sukker til saus
½ ts
Salt til saus
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.
Hell av vannet.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, varm opp en stor kjele på middels varme.
Tilsett matfløte, finrevet ost, Hello Sunrise, grønnsaksbuljong, Hvitløksflørt, cherrytomater, hakkede tomater, sukker og salt.
La småkoke under omrøring i 4-5 min, til tyknet.
I mellomtiden, grovhakk basilikum, valnøtter og soltørkede tomater.
Vend ferdigkokt spaghetti i sausen.
Anrett pasta i dype tallerkener.
Topp med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta.