Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Sjampinjong
1 stk
Rødløk
1 g
Tørket timian
½ stk
Sitron
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
150 g
Kålblanding
(Kan inneholde Selleri)
2 stk
Briochebrød
50 g
Ketchup
1 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
2 stk
Egg (steg 4)
Forvarm ovnen til 180°C/200°C (varmluft). Varm opp en stor tørr stekepanne på middels høy varme. Spre bacon ut på pannen og stek i 3-4 min på hver side, inntil de er sprø. Sett bacon til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfett i stekepannen.
Grovhakk sopp. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Tilsett sopp og løk i stekepannen med baconfett. Tilsett timiam og krydre med salt* og pepper*. Stek på høy varme inntil sopp er gylden, 4-5 min.
Skjær sitron i båter. Riv gulrot. Bland sitronsaft [1 ss | 2 ss] og halvparten av majones i en mellomstor bolle. Tilsett kålmix og gulrot. Gni salt* og pepper* inn i kålen med hendene.
Varm opp en smule olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Knekk egg* [2 | 4 ] ned i stekepannen. Stek til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den, 4-6 min.
Del burgerbrød i to på midten. Varm dem på rist i ovnen i 3-4 min eller til de er gjennomvarme. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål.
Smør burgerbrød med cajunmajones og fyll dem med sopp, bacon og ⅓ coleslaw. Topp med et speilegg. Serveres med resterende coleslaw ved siden av.