Det sørøst-asiatiske kjøkken kjennetegnes ved retter som er enkle å tilberede med forskjellige aromatiske komponenter. I dag skal vi lage en spennende oppskrift med mange gode ingredienser. Hvitløksrisen passer seg selv på komfyren mens vi steker kjøttdeig og grønnsaker med asiatiske krydder. Det blir ikke enklere å lage asiatisk mat enn dette.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
150 g
Jasminris
½ stk
Kålrabi, hvit
1 stk
Gulrot
1 stk
Pak choi
4 g
Ga-Laksa
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
50 g
Svart sesammajones
(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)
250 g
Svinekjøttdeig
½ ss
Olivenolje (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 4)
1 ts
Sukker (steg 5)
½ ss
Olivenolje (steg 3)