Spansk BBQ-glasert hakkebiff av svin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk BBQ-glasert hakkebiff av svin

Spansk BBQ-glasert hakkebiff av svin

med gremolatapoteter og fersk salat

Hakkebiff er en favoritt blant barna, og kan kombineres med mye lekkert tilbehør! Vi lager våre av svinekjøtt, og vender de i en tomat- og balsamicoglaze. Som tilbehør tilbereder vi kokte poteter vendt i en hjemmelaget gremolatasaus og en frisk salat med ruccola, tomat og persille for å nyansere smaksbildet. Server med en klatt aioli og nyt!

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pose

Bladpersille

4 g

Røkt paprikapulver

250 g

Svinekjøttdeig

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

40 g

Ruccola

2 stk

Tomat

1 boks

Tomatpure

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Sitron

400 g

Småpoteter

Ikke inkludert i matkassen din

1

Egg til biffer

½ ts

Salt til biffer

1 ss

Olje til steking

1 ss

Ketchup til glaze

0.26 ts

Salt til glaze

½ ts

Sukker til glaze

1 ss

Smør til saus

1 ss

Olje til poteter

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1004 kcal
Energi (kj)4202 kj
Fett69.7 g
Mettet fett18.6 g
Karbohydrater58.6 g
Sukker13.3 g
Protein32.3 g
Natrium102.6 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Kok potet i 12-15 min, til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet og sett til side under lokk.

Forbered grønnsaker
2

Skyll ruccola.

Halver sitron.

Grovhakk tomat.

Finhakk persille.

Stek hakkebiffer
3

Bland svinekjøttdeig, egg, brødrasp og salt i en stor skål.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Form hakkebiffer (3 per person) med en skje direkte i stekepannen. Press flat med baksiden av skjeen.

Stek i 2-3 min, eller til brunet og gjennomstekt. Snu jevnlig. 

VIKTIG: Hakkebiffene er ferdige når de er uten antydninger av rødt.

Lag glaze
4

I mellomtiden, bland tomatpure, ketchup, sukker, salt og balsamico i en liten skål.

Smelt smør i stekepannen med ferdigstekte hakkebiffer.

Tilsett røkt paprikapulver og stek videre i 30 sek, til velduftende.

Senk til middels varme og tilsett tomat- og balsamicoblanding.

Vend hakkebiffer i sausen og stek i 1-2 min, til sausen tykner.

Bland salat
5

Bland ferdigkokt potet med en skvett olivenolje, persille, en skvett sitronsaft og salt rett før servering.

Bland ruccola, tomat, salt og olivenolje i en stor skål.

Server
6

Anrett hakkebiffer, potet og salat i dype tallerkener.

Server med en klatt aioli.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image