Dagens fiskemiddag står på bordet på kun 15 minutter! Vi steker ferdigkuttede poteter med røkt paprikapulver. Samtidig steker vi hysefileter gylne, og lager en kjapp og fyldig salsa roja med tomat, persille og sitron. Vi serverer herligheten med frisk ruccola og kremet aioli på siden.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Hyse
(Inneholder Fisk)
1 stk
Potetterninger, ferdigkokte
4 g
Røkt paprikapulver
1 stk
Tomat
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 pose
Bladpersille
40 g
Ruccola
½ stk
Sitron
1 ss
Olivenolje (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme.
Stek potetterninger, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i 7-8 min, til brunet. Rør regelmessig.
Tilsett røkt paprikapulver og stek i 1 min, til velduftende.
I mellomtiden, skyll ruccola.
Halver sitron [1/2 stk, 2P].
Finhakk tomat og persille.
Bland tomat, persille, sitronsaft [1 ss | 2 ss], olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.
Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.
Tørk av fisk med kjøkkenpapir, og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].
Stek fisk i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Fordel potet og ruccola i skåler.
Topp potet med fisk og salsa roja.
Server med en klatt aioli.