Vegetarisk gyoza- og nudelsuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk gyoza- og nudelsuppe

Vegetarisk gyoza- og nudelsuppe

med pak choi, gulrot og peanøttkrønsj

Vår varmende vegetariske nudelsuppe lages med en smaksrik buljongbase med misopasta, og toppes med gylne gyozas, stekt pak choi og ferske grønnsaker som tilføyer en herlig sprø konsistens. Smaksopplevelsen gjøres komplett med sprø peanøtter i en sterk blanding av chili, hvitløk og sesamolje.

Allergener:
Gluten
Soya
Hvete
Sesam
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Gyoza med grønnsaker

(Inneholder Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter, Sesam)

150 g

Mie-nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

2 ts

Ingefær

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot, Julienne

1 stk

Vårløk

1 stk

Hvitløk

1 g

Chiliflak

10 ml

Sesamolje

(Inneholder Sesam)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til suppe

3 dl

Spart nudelvann

1 ts

Sukker til saus

1 dl

Vann til gyoza

1 ss

Olje til dressing

½ ts

Sukker til dressing

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier680 kcal
Energi (kj)2844 kj
Fett25 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater89.3 g
Sukker10.5 g
Protein20.5 g
Natrium370 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp, og hell ut resten. Skyll nudlene i kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær pak choi i kvarter på langs.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Riv ingefær fint.

Lag suppe
3

Tilsett vann, nudelvann, ingefær, misopasta, soyasaus og sukker i en stor kjele.

La småkoke under lokk i 3-4 min.

Vend nudler i suppen rett før servering.

Stek gyoza
4

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett pak choi og gyoza med den flate siden ned i et jevnt lag i stekepannen. Stek i 3 min, eller til bunnen av gyozaer er gyllenbrun.

Tilsett vann og la dampe under lokk i 2-3 min, eller til gyozaer er gjennomvarme.

TIPS: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har et lokk.

TIPS: Stek i omganger eller bruk flere stekepanner ved behov.

Bland peanøttkrønsj
5

Legg peanøttposen på kjøkkenbenken, og knus med en kjevle eller en kjøtthammer.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland sesamolje, peanøtter, chiliflak, hvitløk, olivenolje, sukker, salt og en klype pepper i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
6

Anrett nudler og suppe i skåler, og topp med gyoza, gulrot, pak choi og vårløk.

Strø over peanøttkrønsj.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image