Vår varmende vegetariske nudelsuppe lages med en smaksrik buljongbase med misopasta, og toppes med gylne gyozas, stekt pak choi og ferske grønnsaker som tilføyer en herlig sprø konsistens. Smaksopplevelsen gjøres komplett med sprø peanøtter i en sterk blanding av chili, hvitløk og sesamolje.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Gyoza med grønnsaker
(Inneholder Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter, Sesam)
150 g
Mie-nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
2 ts
Ingefær
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
15 g
Misopasta
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot, Julienne
1 stk
Vårløk
1 stk
Hvitløk
1 g
Chiliflak
10 ml
Sesamolje
(Inneholder Sesam)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
3 dl
Vann til suppe
3 dl
Spart nudelvann
1 ts
Sukker til saus
1 dl
Vann til gyoza
1 ss
Olje til dressing
½ ts
Sukker til dressing
¼ ts
Salt til dressing
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok nudler i 4 min, eller til myke.
Spar litt nudelvann i en kopp, og hell ut resten. Skyll nudlene i kaldt vann.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, skjær pak choi i kvarter på langs.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Riv ingefær fint.
Tilsett vann, nudelvann, ingefær, misopasta, soyasaus og sukker i en stor kjele.
La småkoke under lokk i 3-4 min.
Vend nudler i suppen rett før servering.
I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett pak choi og gyoza med den flate siden ned i et jevnt lag i stekepannen. Stek i 3 min, eller til bunnen av gyozaer er gyllenbrun.
Tilsett vann og la dampe under lokk i 2-3 min, eller til gyozaer er gjennomvarme.
TIPS: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har et lokk.
TIPS: Stek i omganger eller bruk flere stekepanner ved behov.
Legg peanøttposen på kjøkkenbenken, og knus med en kjevle eller en kjøtthammer.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland sesamolje, peanøtter, chiliflak, hvitløk, olivenolje, sukker, salt og en klype pepper i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett nudler og suppe i skåler, og topp med gyoza, gulrot, pak choi og vårløk.
Strø over peanøttkrønsj.