Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille, sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
125 g
Bacon, skiver
200 g
Sjampinjong
1 stk
Løk
2 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Eple
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
60 g
Salatblanding
2 ss
Olivenolje (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir.
Bak bacon i ovnen i 13-15 min, til gyllen og sprø.
I mellomtiden, skjær sjampinjong i tynne skiver.
Halver løk og skjære i tynne skiver.
Skyll salatblanding.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.
Stek løk i 1-2 min.
Tilsett sjampinjong og stek i 3-5 min, til myke.
Tilsett balsamico og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og bland godt. Stek i 3-5 min, til karamellisert.
I mellomtiden, finhakk persille og hvitløk.
Bland hvitløk, persille, en klype salt og olivenolje [2 ss | 4 ss] i en skål.
Del baguetter på langs og skjær i to.
Legg baguetter på et stekebrett med bakepapir og smør med persilleolje.
Stek i 6-8 min, til sprø.
I mellomtiden, halver eple og skjær i tynne skiver.
Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver.
Lukk baguetten og server.