Dagens italienske drøm kommer garantert til å mette alle rundt bordet. Vi lager pannestekt ostepanert kylling som passer svært godt til tagliatelle og vår velsmakende carbonarasaus med eggeplomme, fløte, ost, bacon og portobello. Bruk av kun eggeplomme gir en ekstra fyldig saus. Vi legger også til en eksklusiv trøffelolje. Retten serveres med en frisk tomatsalat med balsamico og olivenolje.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllingbryst
8 ml
Trøffelolje
140 g
Bacon, terninger
40 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
250 g
Tagliatelle
(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)
150 g
Portobello
60 g
Salatblanding
125 g
Cherrytomater
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
2 ss
Hvetemel (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
2 ss
Melk (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
2 stk
Egg (steg 4)
½ ss
Olivenolje (steg 5)