Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 stk
Hvitløk
50 g
Ananas
1 pose
Gressløk
1 stk
Halloumi
(Inneholder Melk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Gulrot
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
½ stk
Sitron
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Egg (steg 3)
½ ss
Hvetemel (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter til tynne pommes frites.
Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
Finhakk eller press hvitløk.
Skrell ananas og skjær i små biter.
Finhakk gressløk.
Del sitron [1/2 stk, 2P] i to.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Skjær halloumi i 3 x 3 cm biter (4 per person).
Visp egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.
Legg hvetemel [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken.
Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.
Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje. Bak i ovnen i 10 min, eller til gyllen.
Bland strimlet salat, gulrot, ananas, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett sprøstekt halloumi, søt coleslaw og pommes frites på tallerkener.
Server srirachamajones på siden.