topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøstekt halloumi

Sprøstekt halloumi

med hjemmelaget pommes frites og søt coleslaw

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Tags:
Vegetar
Enkel
Allergener:
Melk
Sulfitter
Gluten
Hvete
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

50 g

Ananas

1 pose

Gressløk

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Gulrot

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Sitron

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

½ ss

Hvetemel (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1105 kcal
Energi (kj)4622 kj
Fett69.7 g
Mettet fett24.3 g
Karbohydrater80.6 g
Sukker16 g
Protein39 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter til tynne pommes frites.

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre. 

Forbered råvarer
2

Finhakk eller press hvitløk.

Skrell ananas og skjær i små biter.

Finhakk gressløk.

Del sitron [1/2 stk, 2P] i to.

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Skjær halloumi i 3 x 3 cm biter (4 per person).

Panér halloumi
3

Visp egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.

Legg hvetemel [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken.

Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.

Bak halloumi
4

Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje. Bak i ovnen i 10 min, eller til gyllen.

Lag coleslaw
5

Bland strimlet salat, gulrot, ananas, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett sprøstekt halloumi, søt coleslaw og pommes frites på tallerkener.

Server srirachamajones på siden.