topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøstekt pankoblomkål

Sprøstekt pankoblomkål

med ovnsbakt søtpotet og kålsalat

En rett med mange gode råvarer som er tilberedt på en ny og spennende måte. Den sprøstekte, pankopanerte blomkålen med sriracha bakes til perfeksjon i ovnen. Samtidig lager vi pommes frites av søtpotet, og blander en kremet kålsalat med vårløk og svart sesammajones.

Tags:
Vegetar
Melkefri
Under 650 kcal
Enkel
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Sesam
Soya
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

1 stk

Blomkålbuketter

½ stk

Lime

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

25 g

Vegansk srirachamajones

450 g

Søtpotet

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

40 g

Søt chilisaus

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Ketchup til panering

¼ ts

Salt til panering

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier593 kcal
Energi (kj)2479 kj
Fett23.3 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater103.1 g
Sukker46.9 g
Protein29 g
Natrium224 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær søtpotet (uskrelt) i staver.

Skjær blomkål i 1 cm buketter.

Del lime i to.

Lag dressing
2

Bland srirachamajones, Ginger-Ninja, ketchup, salt og en klype pepper i en skål.

Rør blomkål godt inn i blandingen. Tilsett panko og bland godt.

Fordel panert blomkål på et stekebrett med bakepapir. Strø over resterende panko.

Bak søtpotet og blomkål
3

Legg søtpotet på et nytt stekebrett. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 20-30 min, til sprø blomkål og gyllen søtpotet.

Bland søt chilisaus
4

I mellomtiden, bland søt chilisaus, soyasaus og en stor skvett limesaft.

Bland salat
5

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland strimlet salat, vårløk og halvparten av svart sesammajones i en skål.

Server
6

Anrett kålsalat, søtpotet og sprøstekt blomkål på tallerkener.

Drypp over litt søt chilisaus og server resten på siden sammen med sesammajones.