Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Basilikum
4 g
Hvitløksflørt
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder Hvete, Gluten)
50 g
Prosciutto
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
60 g
Salatblanding
1 stk
Eple
1 stk
Rødløk
½ pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
7.5 ml
Balsamico
Sett ovnen på 240/220°C (varmluft). Skjær rødløk i tynne skiver. Plasser pizzadeig på et stekebrett med bakepapir (bakepapir følger med i pakken). Bland hakkede tomater [½ stk, 2P], Hvitløksflørt og en klype salt* og pepper* i en bolle.
Smør pizzasaus på pizzadeig. Topp med prosciuttostrimler, rødløksskiver og klatter med ricotta.
Stek pizza i ovnen inntil gyllen, 12-15 min. Krydre med en stor klype salt* og pepper*.
Skjære eple i tynne skiver. Finhakk basilikum.
Tilsett en skvett olivenolje*, balsamico [½ stk, 2P], en klype salt* og pepper, salatmix og eple i en stor bolle. Bland sammen like før servering. TIPS: Hvis barna ikke liker balsamico så servér det heller ved siden av.
Ta ferdig pizza ut av ovnen og pynt med basilikum. Serveres med eplesalat ved siden av.