Denne ukens fiskerett byr på mange herlige ingredienser. Vi lager en vidunderlig kremet gressløksaus med fløte, gressløk og buljong. Seien får lov til å putre i den smakfulle sausen, til den får perfekt konsistens. Hvitløksstekte grønne bønner, squash og potetmos balanseres med den fyldige gressløksausen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Squash
1 stk
Hvitløk
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
1 stk
Sitron
75 g
Grønne bønner
1 pose
Gressløk
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
500 g
Poteter
3 ss
Melk til mos
½ ts
Salt til mos
1 ss
Olje til grønnsaker
¼ ts
Salt til grønnsaker
¼ ts
Salt til fisk
½ ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til saus
Imens grønnsakene steker, bland matfløte
, gressløk og grønnsaksbuljong i en skål.