Taco med vegetarstrimler og brunet ananas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taco med vegetarstrimler og brunet ananas

Taco med vegetarstrimler og brunet ananas

med pico de gallo og srirachamajones

Taco er en klassiker i norske hjem, men forandring fryder! Derfor lager vi vår taco med cajunkrydrede vegetarstrimler, brunet ananas, sprø kålsalat og en syrlig pico de gallo med tomat, rødløk, koriander og liemsaft. Tacoene serveres i myke tortillabrød og toppes med srirachamajones for gi retten et lite kick.

Tags:
Vegetar
Rask
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Selleri
Soya
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

½ boks

Ananasringer

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamajones

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

75 g

Rødkål

1 stk

Rødløk

1 stk

Gulrot

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til salsa

¼ ts

Salt til salsa

1 ss

Olje til slaw

¼ ts

Salt til slaw

1 ss

Mel til panering

1 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier973 kcal
Energi (kj)4072 kj
Fett53.9 g
Mettet fett55 g
Karbohydrater87.4 g
Sukker16.3 g
Protein28.8 g
Natrium868 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Finhakk rødløk, tomat og koriander.

Halver lime.

Riv gulrot grovt.

Hell væske av ananas og spar på laken. Tørk ananasringer med kjøkkenpapir.

Lag pico de gallo
2

Bland rødløk, tomat, koriander, limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Bland slaw
3

Bland gulrot, rødkål, lake fra ananas, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek råvarer
4

Grovhakk ananas.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek ananas i 1-2 min, eller til lett brunet. Legg over på en tallerken.

Bland vegansk kebab, hvetemel, Ay Cajun-ba og grønnsaksbuljong i en mellomstor skål.

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab i 3-4 min, eller til brunet.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland srirachamajones og vann i en liten skål.

Server
6

Fyll tortillabrød med slaw, ananas, vegansk kebab og pico de gallo.

Topp med srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image