Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Paprika
½ stk
Squash
1 stk
Rødløk
2 stk
Hvitløk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 pose
Basilikum
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
½ pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
250 g
Tagliatelle
(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Kok opp en kjele med saltet* vann*. Fjern frøene og skjær rød paprika i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne halve skiver. Skjær rødløk i 1 cm store båter. Fordel paprika, squash og rødløk på et (eller to) stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 15-20 min.
Kok pasta under omrøring i 2-3 min, til ‘al dente’. Spar på litt pastavann* [1 dl | 2 dl]. Hell av vannet og legg pasta i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles med litt tyggemotstand i midten.
Finhakk hvitløk. Plukk basilikumblader og finhakk (spar noen blader til servering).
Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og finrevet ost og stek i 3 min, til gylden. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål.
Varm opp enda skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett Mamas favoritt og resterende hvitløk. Stek inntil velduftende, 30 sek. Tilsett hakkede tomater, pastavann*, grønnsaksbuljong og en stor klype pepper*. Senk til middels varme og la simre i 2-3 min. Rør inn creme fraiche [½ stk, 2P]. Skru av varmen og rør inn basilikum og pasta. TIPS: Tilsett litt mer pastavann hvis sausen er tørr.
Fordel pasta i dype tallerkener. Topp med ovnsbakte grønnsaker og pangrattato. Pynt med resterende basilikumblader.