topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliolini Toscana

Tagliolini Toscana

med squash, hvitløk og basilikum

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Paprika

½ stk

Squash

1 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

20 g

Finrevet ost

1 pose

Basilikum

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

250 g

Tagliatelle

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier210 kcal
Energi (kj)877 kj
Fett1.69 g
Mettet fett0.4 g
Karbohydrater35.96 g
Sukker20.6 g
Protein7.77 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Kok opp en kjele med saltet* vann*. Fjern frøene og skjær rød paprika i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne halvmåner. Skjær rødløk i 1 cm store båter. Fordel paprika, squash og rødløk på et (eller to) stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 15-20 min.

Kok pasta
2

Kok pasta under omrøring i 2-3 min, til “al dente”. Spar litt pastavann* [1 dl | 2 dl]. Hell av vannet og legg pasta i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. TIPS: “Al dente” betyr.

Hakk basilikum
3

Finhakk hvitløk. Plukk basilikumblader og skjær i tynne skiver (spar noen blader til servering). VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

Lag pangrattato
4

Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og finrevet ost og stek i 3 min, til gylden. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål.

Lag tomatsaus
5

Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek tomat og resterende hvitløk i 30 sek. Tilsett pastavann* og grønnsaksbuljong. Krydre med en klype salt* og pepper*. Senk til lav varme og småkok i 3-5 min. Fjern stekepannen fra varmen og rør inn basilikum og pasta. TIPS: Tilsett litt mer pastavann hvis sausen er tørr.

Server
6

Fordel pasta i dype tallerkener. Topp med ovnsbakte grønnsaker og pangrattato. Pynt med resterende basilikumblader.