Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Paprika
½ stk
Squash
1 stk
Rødløk
2 stk
Hvitløk
20 g
Finrevet ost
1 pose
Basilikum
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
250 g
Tagliatelle
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Kok opp en kjele med saltet* vann*. Fjern frøene og skjær rød paprika i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne halvmåner. Skjær rødløk i 1 cm store båter. Fordel paprika, squash og rødløk på et (eller to) stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 15-20 min.
Kok pasta under omrøring i 2-3 min, til “al dente”. Spar litt pastavann* [1 dl | 2 dl]. Hell av vannet og legg pasta i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. TIPS: “Al dente” betyr.
Finhakk hvitløk. Plukk basilikumblader og skjær i tynne skiver (spar noen blader til servering). VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.
Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og finrevet ost og stek i 3 min, til gylden. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål.
Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek tomat og resterende hvitløk i 30 sek. Tilsett pastavann* og grønnsaksbuljong. Krydre med en klype salt* og pepper*. Senk til lav varme og småkok i 3-5 min. Fjern stekepannen fra varmen og rør inn basilikum og pasta. TIPS: Tilsett litt mer pastavann hvis sausen er tørr.
Fordel pasta i dype tallerkener. Topp med ovnsbakte grønnsaker og pangrattato. Pynt med resterende basilikumblader.