topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki laksebowl

Teriyaki laksebowl

med sprø grønnsaker og sesammajones

Her har du det perfekte måltidet når det skal gå litt kjapt og smake godt. Sprø pannestekt laks vendt i teriyakisaus, dampet ris, frisk kålblanding og agurk med en skvett lime og et dryss sesamfrø og en rund og god sesammajones.

Tags:
Rask
Melkefri
Under 650 kcal
Superrask
Allergener:
Gluten
Sesam
Soya
Hvete
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

150 g

Jasminris

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

1 stk

Agurk

150 g

Kålblanding

250 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier820 kcal
Energi (kj)3431 kj
Fett38.8 g
Mettet fett5.7 g
Karbohydrater83.2 g
Sukker15.5 g
Protein35 g
Natrium281.5 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Stek fisk
2

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Vend og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet får en matt farge.

Lag saus
3

I mellomtiden, grovhakk agurk.Skjær lime i to.

Når fisken er ferdigstekt, tilsett teriyakisaus og en skvett vann i pannen.Vend fisk i sausen.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Topp med teriyakilaks, kålblanding og agurk i seksjoner.

Krydre agurk med en klype salt.

Drypp litt limesaft og olivenolje over kålen.

Strø sesamfrø over agurk og laks.

Server med en klatt sesammajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image