Vegetariske teriyaki-strimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske teriyaki-strimler

Vegetariske teriyaki-strimler

med udon nudler og salte peanøtter

Prøv denne raske og spennende teriyakiretten med vegetarstrimler, gulrot og pak choi. I tillegg blander vi inn ingefærpasta og udon nudler. Retten pyntes med saltede peanøtter, et dryss chiliflak for den som ønsker det og limebåter for en frisk og syrlig finish. En rett som løfter deg opp etter en lang dag!

Tags:
Vegetar
Plantebasert
Melkefri
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Peanøtter
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulrot

½ g

Chiliflak

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Spart nudelvann

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier712 kcal
Energi (kj)2981 kj
Fett26.1 g
Mettet fett52 g
Karbohydrater86.2 g
Sukker20.6 g
Protein30.2 g
Natrium685 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Del løk i to og skjær i tynne skiver.

Skjær gulrot (uskrelt) i staver.

Grovhakk pak choi.

Finhakk eller press hvitløk. 

Kok nudler
2

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.

Spar litt nudelvann i en kopp, og hell ut resten av vannet.

Skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Stek grønnsaker
3

I mellomtiden, varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab, løk og gulrot i 3-4 min, eller til de begynner å bli mykne.

Tilsett pak choi, ingefærpasta, hvitløk og salt. Stek i 2-3 min, eller til pak choi blir myk.

Bland sammen
4

Senk varmen til lav og tilsett teriyakisaus, nudler og nudelvann.

Bland godt.

Forbered lime
5

I mellomtiden, skjær lime i båter.

Server
6

Anrett teriyaki-nudler i skåler.

Pynt med peanøtter og chiliflak.

Server limebåter på siden for å klemme over retten.

TIPS: Liker dere ikke sterk mat, reduser eller dropp chiliflak.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image