Teriyakistekt svinekjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyakistekt svinekjøttdeig

Teriyakistekt svinekjøttdeig

med ingefærris og sesamstekte grønnsaker

Får vi by på en nydelig teriyakibowl med svinekjøttdeig? Vi steker kjøttdeig med teriyakisaus, og wokblandingen med hvitløk og sesamfrø. Dette serveres på en seg av luftig ingefærris, og toppes med asiatisk majones og vårløk. Så enkelt, så raskt og så godt!

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

250 g

Svinekjøttdeig

1 stk

Vårløk

2 ts

Ingefær

200 g

Wokblanding

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til ris

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til grønnsaker

½ ss

Olje til steking

1 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1022 kcal
Energi (kj)4274 kj
Fett63.6 g
Mettet fett14.2 g
Karbohydrater81.2 g
Sukker14.5 g
Protein30.2 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ingefærris
1

Riv ingefær (uskrelt) fint.

Varm opp olivenolje i en kjele på middels varme.

Stek ingefær i 1-2 min, til velduftende.

Tilsett vann og kok opp. Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen, og la hvile under lokk til servering.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett wokblanding, hvitløk, sesamfrø, salt og en klype pepper, og stek i 3-4 min, eller til mørt. Legg over på en tallerken og sett til side til servering.

Stek svinekjøttdeig
4

Varm opp olivenolje i stekepannen på middels høy varme.

Stek kjøttdeig i 4-5 min, til gjennomstekt.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
5

Rør inn teriyakisaus og vann med kjøttdeigen. Kok i ytterligere 1-2 min, eller til gjennomvarm.

TIPS: Ser sausen for tykk ut, tilsett en skvett vann.

Server
6

Rør opp risen med en gaffel.

Anrett ris, kjøttdeig og grønnsaker i dype tallerkener.

Topp med asiatisk majones og et dryss vårløk.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image