Thai-inspirerte bao med pulled pork
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thai-inspirerte bao med pulled pork

Thai-inspirerte bao med pulled pork

med syrlig rødkålslaw og peanøtter

Bao-buns er luftige, dampede brød som man finner i flere asiatiske kjøkken. Vi fyller våre med pulled pork, vårløk og srirachamajones, og serverer dem med en peanøttoppet syrlig rødkålslaw.

Allergener:
Peanøtter
Hvete
Gluten
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled pork

4 g

Ga-Laksa

75 g

Rødkål

1 stk

Agurk

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Vårløk

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

6 stk

Bao-boller

(Inneholder Hvete, Gluten, Soya)

50 g

Vegansk srirachamajones

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til slaw

¼ ts

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier720 kcal
Energi (kj)3011 kj
Fett35.9 g
Mettet fett5.4 g
Karbohydrater61.7 g
Sukker18.7 g
Protein33.2 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Lag pulled pork
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Bland kjøtt, sky fra pakken, Ga-Laksa, salt og vann (1/2 dl) i en kjele med lokk.

Varm opp kjelen på middels varme, og la småkoke under lokk i 10-12 min.

Riv kjøttet i strimler med to gafler.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær agurk i tynne skiver.

Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Grovhakk mynte og koriander.

Halver lime.

Bland kålsalat
3

Bland rødkål, agurk, gulrot, urter, en stor skvett limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Forbered garnering
4

Skjær vårløk i tynne skiver på skrå.

Grovhakk peanøtter.

Varm bao-boller
5

Klipp et hull i hver side av pakken med bao-boller. Varm på full effekt i mikrobølgeovnen i 70 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll bao-boller med pulled pork, srirachamajones og vårløk.

Server med kålsalat og topp med peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image