Bao-buns er luftige, dampede brød som man finner i flere asiatiske kjøkken. Vi fyller våre med pulled pork, vårløk og srirachamajones, og serverer dem med en peanøttoppet syrlig rødkålslaw.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Pulled pork
4 g
Ga-Laksa
75 g
Rødkål
1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Vårløk
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
6 stk
Bao-boller
(Inneholder Hvete, Gluten, Soya)
50 g
Vegansk srirachamajones
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Olje til slaw
¼ ts
Salt til slaw
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Bland kjøtt, sky fra pakken, Ga-Laksa, salt og vann (1/2 dl) i en kjele med lokk.
Varm opp kjelen på middels varme, og la småkoke under lokk i 10-12 min.
Riv kjøttet i strimler med to gafler.
I mellomtiden, skjær agurk i tynne skiver.
Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Grovhakk mynte og koriander.
Halver lime.
Bland rødkål, agurk, gulrot, urter, en stor skvett limesaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.
Skjær vårløk i tynne skiver på skrå.
Grovhakk peanøtter.
Klipp et hull i hver side av pakken med bao-boller. Varm på full effekt i mikrobølgeovnen i 70 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyll bao-boller med pulled pork, srirachamajones og vårløk.
Server med kålsalat og topp med peanøtter.