topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk Pad Krapow

Thailandsk Pad Krapow

med krydret kjøttdeig og thaibasilikum

La oss friste med en thailandsk Pad Krapow i dag! Vi steker kjøttdeig, grønne bønner, rødløk og chili, og krydrer med asiatisk woksaus, fiskesaus og basilikum. Fordel luftig ris i dype tallerkener og topp med alt det grønne.

Tags:
Rask
Sterk
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Rødløk

1 pose

Thaibasilikum

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

5 ml

Fiskesaus

(Inneholder Fisk)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvitløk

75 g

Grønne bønner

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier703 kcal
Energi (kj)2939 kj
Fett26.33 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater80.85 g
Sukker28.5 g
Protein34.02 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts], rør godt og senk til middels lav varme. La putre under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk frem til servering. TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered råvarer
2

Riv gulrot (uskrellet). Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjer endene av grønne bønner [1/2 pakke, 2P] og del i to. Fjern frøene og skjær chili i tynne skiver.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek grønne bønner, rødløk og chili i 1-2 min. Krydre med en klype salt og pepper. TIPS: Chili er sterkt - tilsett etter smak.

Tilsett kjøttdeig
4

Tilsett kjøttdeig i stekepannen og stek i 3-4 min, til brunet. Bruk stekespaden til å bryte opp kjøttdeigen under steking. Tilsett gulrot og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Tilsett saus
5

Rør inn asiatisk woksaus, fiskesaus, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og hele thaibasilikumblader. Stek i 1 min, til basilikumblader mykner. Smak til med salt og pepper. Rør godt i risen med en gaffel.

Server
6

Anrett ris på tallerkener og topp med stekt kjøttdeig og grønnsaker.