Tortelloni i kremet sopp- og purresaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni i kremet sopp- og purresaus

Tortelloni i kremet sopp- og purresaus

med fersk ruccola og trøffelolje

Her frister vi med tortelloni fylt med spinat og ricotta, som vi blander i en fantastisk saus med sopp, purre, hvitløk, mornaysays og vår egen krydderblandning, Middelhavsdrøm. Vi topper vår kremete pasta med trøffelolje og gresskarkjerner, og serverer den med sprø og fersk ruccola.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

200 g

Sjampinjong

1 stk

Purre

100 g

Mornaysaus

(Inneholder Melk)

40 g

Ruccola

1 pakke

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

1 stk

Hvitløk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

4 g

Middelhavsdrøm

8 ml

Trøffelolje

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier612 kcal
Energi (kj)2561 kj
Fett25.4 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater68.7 g
Sukker11.4 g
Protein22.8 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'. Spar litt pastavann [1,5 dl | 3 dl], før du heller av resten. Tilsett en skvett olivenolje i pastaen om ønskelig.

TIPS: Pastavannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den har litt tyggemotstand.  

Forbered grønnsaker
2

Skjær sopp i tynne skiver og overfør til en skål.

Skyll purre grundig. Del i to og skjær i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Skyll ruccola.

Stek sopp
3

Smelt smør [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet. Krydre med en klype salt og pepper.

Tilsett purre
4

Tilsett purre, hvitløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og Middelhavsdrøm, og stek i ytterligere 2-3 min, eller til purren har blitt myk.

Bland sammen
5

Tilsett mornaysaus, grønnsaksbuljong, tortelloni og pastavann. Bland alt forsiktig sammen i stekepannen. Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmt.

Server
6

Anrett tortelloni i dype tallerkener.

Topp med ruccola og trøffelolje.

Strø over gresskarkjerner.