Tortilla-pizzalommer med ost og bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortilla-pizzalommer med ost og bacon

Tortilla-pizzalommer med ost og bacon

med fries og eple- og ruccolasalat

Pizzalommer av tortillabrød er en smart løsning hvis du vil ha et raskt og godt alternativ til vanlig pizza. Vi fyller våre tortillabrød med tomatsaus, bacon, finrevet ost og fersk basilikum, så bretter vi de i to og steker dem til osten smelter. Pizzalommene serveres med en frisk ruccola- og eplesalat, hjemmelagde fries og en klatt majones.

Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

140 g

Bacon, terninger

1 boks

Tomatpure

100 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

500 g

Poteter

4 g

Hvitløksflørt

1 pose

Basilikum

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

40 g

Ruccola

1 stk

Eple

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 3)

2 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1102 kcal
Energi (kj)4610 kj
Fett63.5 g
Mettet fett21.3 g
Karbohydrater97.6 g
Sukker16.7 g
Protein35.4 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Stek bacon
2

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent.

I mellomstiden, skyll ruccola.

Halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Bland ruccola og eple i en stor skål. Tilsett salt [1/4 ts | 1/2 ts] og olivenolje [1 ss | 2 ss] rett før servering, og bland godt.

Lag tomatsaus
3

Finhakk basilikum.

Bland tomatpure, Hvitløksflørt, sukker [1/4 ts | 1/2 ts], en klype salt og vann [2 ss | 4 ss] i en liten skål.

Brett tortillabrød
4

Smør tomatsaus jevnt på tortillabrød. La det være igjen en 1 cm bred kant.

Fordel bacon og basilikum på den ene halvdelen av hvert tortillabrød, og topp med ost. Brett over den andre halvdelen.

Stek pizzalommer
5

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek pizzalommer i omganger i 3-4 min på en side, til brunet. Snu forsiktig og stek videre i 3-4 min på den andre siden, til brunet og osten har smeltet.

Halver ferdigstekte pizzalommer.

Server
6

Anrett fries, salat og pizzalommer på tallerkener.

Server med en klatt majones.