Udonnudler i rød karri- og sataysaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Udonnudler i rød karri- og sataysaus

Udonnudler i rød karri- og sataysaus

med squashsalat og salte peanøtter

Denne vegetariske umamibomben blir garantert en fulltreffer rundt middagsbordet! La al dente-kokte nudler godgjøre seg i en smaksrik sataysaus med soyasaus, rød karri, kokosmelk, laksakrydder og brokkolini. Vi frisker opp retten med en grønn squashsalat med koriander, lime og chili, og topper det hele med knasende salte peanøtter.

Tags:
Plantebasert
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Peanøtter
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

90 ml

Kokosmelk

1 pose

Koriander

1 stk

Squash

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder Hvete, Gluten)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

30 g

Rød karripasta

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

1 g

Chiliflak

150 g

Brokkolini

100 g

Sataysaus

(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Spart pastavann

1 ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til salat

½ dl

Spart pastavann

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier673 kcal
Energi (kj)2814 kj
Fett27.9 g
Mettet fett10.4 g
Karbohydrater84.2 g
Sukker15.7 g
Protein20 g
Natrium225 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp, og hell av resten.

Skyll nudler under kaldt vann. 

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered karri
2

I mellomtiden, skjær brokkolini i to på midten.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett Ga-laksa og rød karripasta og stek i 30 sek, til velduftende.

Lag saus
3

Senk til middels varme.

Tilsett kokosmelk, soyasaus, sataysaus og brokkolini, og stek i 2-3 min, til sausen tykner noe.

Bland salat
4

I mellomtiden, skrell squash i lange bånd med en potetskreller.

Grovhakk koriander.

Halver lime.

Bland squash, koriander, chiliflak, limesaft, salt og en klype pepper i en mellomstor skål rett før servering.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Tilsett nudler
5

Tilsett nudler og nudelvann i pannen med ferdig sataysaus, og bland godt.

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis nudlene virker tørre.

Server
6

Anrett nudler og saus i skåler. Topp med salat og dryss over peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image