Potet- og purresuppe og sprø vegetarbiter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Potet- og purresuppe og sprø vegetarbiter

med fersk rosmarinfocaccia

Potet- og purreløksuppe er en ordentlig klassiker som passer perfekt på kaldere dager. Vi piffer opp klassikeren med sprøstekte vegetarbiter og serverer suppen med nystekt rosmarinkrydret focaccia.

Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Melk
Sennep
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

250 g

Bakepotet

1 stk

Purre

1 stk

Gulrot

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 pose

Bladpersille

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Rosmarin

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olje til focaccia

¼ ts

Salt til focaccia

1 ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til grønnsaker

3 dl

Vann til gryterett

¼ ts

Salt til gryterett

¼ ts

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1179 kcal
Energi (kj)4934 kj
Fett49.6 g
Mettet fett12.7 g
Karbohydrater130.7 g
Sukker15.1 g
Protein54.3 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Pensle en ildfast form med olivenolje.

Legg pizzadeig over i den ildfaste formen, press den ut i kantene og la hvile i 1 min.

Plukk og grovhakk rosmarinblad.

TIPS: Ta pizzadeigen ut av kjøleskapet minst 10 min før bruk. Da blir den lettere å rulle ut.

TIPS: Smør fingrene dine i litt olivenolje. Da blir det lettere å jobbe med pizzadeigen.

2

Etter 1 min, snu deigen og press den ut i kantene igjen.

Prikk deigen med fingrene.

Krydre med salt (bruk havsalt hvis du har) og strø over rosmarin.

Bak i ovnen i 15-20 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

3

I mellomtiden, skrell og skjær potet i 1 cm store biter.

Halver og skjær purreløk i tynne skiver.

4

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.

Stek purre, gulrot og potet med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til de mykner.

Tilsett matfløte, vann, grønnsaksbuljong, sennep, salt og en klype pepper. La småkoke i 3-4 min, eller til grønnsakene er myke.

5

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek pulled beans med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet. Legg over på en tallerken.

Finhakk persille.

6

Anrett suppe i skåler.

Topp med pulled beans og persille.

Server med focaccia.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image