Taco på en tirsdag eller fredagstaco? Det velger du selv! Vi steker Veggie Bites med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex og lager en fantastisk tomatsalsa med koriander. Hver taco bygges med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en herlig cajunmajones. Og litt jalapeño til den modige!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
½ stk
Løk
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Jalapeno
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Lime
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
2 stk
Tomat
5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulrot
1 pose
Koriander
½ ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til saus
½ ts
Salt til vegetarprotein
½ dl
Vann til glaze
¼ ts
Salt til salsa
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Finhakk tomat og løk.
Skjær jalapeno i tynne skiver.
Grovhakk koriander.
Skjær lime i båter.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans med Tex-Mex, en skvett vann, salt og en klype pepper i 3-4 min.
I mellomtiden, bland majones, Ay-Cajun ba og en skvett vann i en liten skål.
Bland tomat, løk, koriander og en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med salt og en klype pepper.
Bland strimet salat, gulrot, en skvett limesaft og litt cajunmajones i en stor skål.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Bygg taco med cajunmajones, coleslaw, pulled beans og tomatsalsa.
Pynt med jalapeno.
TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt.