topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarburger

Vegetarburger

med estragonmajones, soyamarinert sopp og pommes frites

Tags:
Vegetar
Allergener:
Egg
Sennep
Hvete
Soya
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

4 g

Panamat

½ stk

Rødløk

25 ml

Hvitvinseddik

1 pose

Estragon

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

100 g

Sjampinjong

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

2 stk

Plantebasert burger

10 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

2 stk

Briochebrød

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 3)

3 ss

Vann* (steg 2)

etter behov

Sukker* (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier343 kcal
Energi (kj)1434 kj
Fett19.7 g
Mettet fett2.3 g
Karbohydrater31.8 g
Sukker3.9 g
Protein8.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med Panamat og en klype salt* og pepper*. Bland sammen. Bak på øverste hylle i ovnen i 25-30 min, eller inntil sprø og gylne. 


Sylt løk
2

Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Bland rødløk, hvitvinseddik, vann* [3 ss | 6 ss] og en klype salt* og sukker* i en liten skål. Bland sammen så løk er dekket av væske, og sett til side frem til servering. Hell væske fra før servering. Plukk og finhakk estragonblad. Bland majones, estragon og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


Stek sop
3

Skjær sopp [½ stk, 2P] i tynne skiver. Varm opp en klatt smør* i en stor stekepanne på middels høy varme, og stek sopp i 4-5 min. Tilsett soyasaus, en klype salt* og pepper* og stek i ytterligere 2 min. Sett til side på en tallerken. 


Stek vegetarburger
4

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek vegetarburgere i 2-3 min på hver side. Dryss over med revet hardost [½ stk, 2P] på burgerne de siste 2 min, og dekk stekepanne med lokk så osten smelter. 


Varm burgerbrød
5

Del burgerbrød i to og varm direkte på rist i ovnen i 1-2 min, eller inntil gjennomvarme. 


Servér
6

Smør burgerbrødene med estragonmajones. Bygg vegetarburgere med burger, sopp, syltet rødløk og ruccola. Serveres med resterende tilbehør og pommes frites ved siden av.