Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
4 g
Panamat
½ stk
Rødløk
25 ml
Hvitvinseddik
1 pose
Estragon
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
100 g
Sjampinjong
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
2 stk
Plantebasert burger
10 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
2 stk
Briochebrød
40 g
Ruccola
etter behov
Smør (steg 3)
3 ss
Vann* (steg 2)
etter behov
Sukker* (steg 2)
Sett ovnen på 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med Panamat og en klype salt* og pepper*. Bland sammen. Bak på øverste hylle i ovnen i 25-30 min, eller inntil sprø og gylne.
Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Bland rødløk, hvitvinseddik, vann* [3 ss | 6 ss] og en klype salt* og sukker* i en liten skål. Bland sammen så løk er dekket av væske, og sett til side frem til servering. Hell væske fra før servering. Plukk og finhakk estragonblad. Bland majones, estragon og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Skjær sopp [½ stk, 2P] i tynne skiver. Varm opp en klatt smør* i en stor stekepanne på middels høy varme, og stek sopp i 4-5 min. Tilsett soyasaus, en klype salt* og pepper* og stek i ytterligere 2 min. Sett til side på en tallerken.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek vegetarburgere i 2-3 min på hver side. Dryss over med revet hardost [½ stk, 2P] på burgerne de siste 2 min, og dekk stekepanne med lokk så osten smelter.
Del burgerbrød i to og varm direkte på rist i ovnen i 1-2 min, eller inntil gjennomvarme.
Smør burgerbrødene med estragonmajones. Bygg vegetarburgere med burger, sopp, syltet rødløk og ruccola. Serveres med resterende tilbehør og pommes frites ved siden av.