Denne vegetarretten er proppet full av gode smaker, og slenges sammen på kun 20 minutter! Vi steker vegetardeig med rødløk, paprika, asiatisk woksaus, soyasaus og vår egen krydderblanding, Ga-Laksa. Woken serveres på en seng av aromatisk hvitløksris, og toppes med ristede cashewnøtter, vårløk og thaibasilikum.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Hvitløk
20 g
Cashewnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
4 g
Ga-Laksa
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
1 stk
Vårløk
1 stk
Paprika
1 pose
Thaibasilikum
1 stk
Rødløk
½ ss
Olje til steking
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
½ ss
Olje til grønnsaker
½ ts
Salt til vegetarprotein
½ dl
Vann til saus
Finhakk eller press hvitløk.
Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels varme.
Fres hvitløk i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett vann og kok opp.
Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.
I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.
Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Rist cashewnøtter i 3-4 min, til gylne. Legg over i en skål og sett til side.
Varm opp olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, rødløk, paprika og salt i 4-5 min, til vegetardeig er brunet og grønnsaker er myke.
Tilsett Ga-Laksa, asiatisk woksaus, soyasaus, vann, og stek i 30 sek, til noe tyknet.
I mellomtiden, skjær vårløk på skrå i tynne skiver.
Skjær basilikum grovt.
Skjær lime i båter.
Anrett hvitløksris og wok i skåler.
Dryss over cashewnøtter, vårløk og basilikum.
Server med limebåter på siden.