topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk bulgogi-bowl

Vegetarisk bulgogi-bowl

med frisk pak choi og gultorsalat

Bulgogi er koreansk og betyr «kjøtt tilberedt over åpen flamme», men i dag skal vi lage en vegetarisk versjon av retten. Hovedrollen er det vår populære vegetardeig med BBQ-saus og sriracha som spiller. Vi serverer også en like populær og velbalansert pak choi-salat med lime, gulrot, sesamfrø og chili. I tillegg vil ris og vår fyldige asiatiske majones sørge for at alle til bords blir gode og mette og fornøyde!

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sesam
Egg
Sennep
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Gulrot

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

10 g

Sriracha

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

½ g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann (steg 3)

1 ss

Ketchup (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier788 kcal
Energi (kj)3297 kj
Fett36.5 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater85.1 g
Sukker18.7 g
Protein24 g
Natrium0 mg

Redskaper

Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk. 

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Sett på lokk, senk varmen til middels lav og la putre i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering. 

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Lag pak choi-salat
2

I mellomtiden, grovhakk pak choi. 

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i to. 

Bland pak choi, gulrot, sesamfrø, salt [1/4 ts | 1/2 ts], olivenolje [1 ss | 2 ss], chiliflak [1/2 pose, 2P], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor skvett limesaft i en stor skål. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. 

Stek vegetardeig i 4-5 min, eller til lett brunet. 

Senk varmen til middels. Tilsett soyasaus, BBQ-saus, sriracha [1/2 pose, 2P], ketchup [1 ss | 2 ss] og vann [2 ss | 4 ss]. Bland godt. 

Kok i 1-2 min, eller til det begynner å tykne. 

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris i skåler. 

Legg vegetardeig over. 

Legg pak choi-salat på siden. 

Topp med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image