topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burritobowl

Vegetarisk burritobowl

med krydret vegetardeig og spisskålsalat

Vi håper dere er sultne, for i dag skal vi nemlig lage nydelig mat med mange spennende råvarer. Vi steker vegetardeig og paprika og smaker til med vår krydderblanding, Tex-Mex. Vi skal også koke bulgur, før vi blander alt til en herlig burritobowl, servert med en frisk spisskålsalat med lime.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Vegetar
Sterk
Allergener:
Melk
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Hvete
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tomat

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Lime

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

200 g

Spisskål

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Vårløk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Paprika

5 g

Tex-Mex

1 boks

Tomatpure

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til vegetarprotein

2 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til salsa

½ ts

Sukker til salsa

¼ ts

Salt til crema

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier537 kcal
Energi (kj)2248 kj
Fett20.8 g
Mettet fett5.1 g
Karbohydrater54.3 g
Sukker16.7 g
Protein26.5 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann.

Tilsett bulgur, grønnsaksbuljong og salt og senk til middels varme. La koke i 9-10 min, til myk.

Forbered råvarer
2

Imens bulgur koker, skjær paprika og tomat i 2 cm biter.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Skjær lime i båter.

Skjær spisskål i tynne strimler.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika i 2-3 min, til myk.

Tilsett vegetardeig og stek 4-5 min, til gyllen.

Tilsett Tex-Mex, tomatpure, Ay-Cajun-Ba, halvparten av chiliflak, salt og vann. Stek i ytterligere 2 min.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Bland tomatsalat
4

I mellotmiden, bland tomat, vårløk, en stor skvett limesaft og sukker i en skål. Krydre med salt og en klype pepper. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Bland spisskålsalat
5

I mellomtiden, bland rømme, en skvett limesaft, salt og en klype pepper i en skål.

Bland spisskål og limerømme i en ny skål. Smak til med en klype salt og pepper og bland godt.

Server
6

Anrett bulgur i dype tallerkener.

Topp med spisskålsalat, vegetardeig, tomatsalsa og limerømme.

Krydre med en klype chiliflak, om ønskelig.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image