Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Her frister vi med en herlig oppskrift på en smakfull vegetarpizza med ovnsbakt squash og paprika, som får en ekstra god smak av å bli krydret med vår egen krydderblanding, Hvitløksflørt. Vi topper pizzaen med fersk rødløk og kremet mozzarella, med ruccola til.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 boks
Tomatpure
40 g
Ruccola
50 g
Revet mozzarella
(Inneholder Melk)
1 stk
Rødløk
1 stk
Paprika
1 stk
Squash
4 g
Hvitløksflørt
1 stk
Hvitløk
½ ts
Salt (steg 3)
2 ss
Vann (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 5)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 4)
½ ts
Salt (steg 1)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær squash i 1 cm skiver på skrå.
Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter.
Fordel squash og paprika på et stekebrett [2 stk, 2P] med bakepapir. Drypp olivenolje [1 ss | 2 ss] over, og krydre med Hvitløksflørt, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Bak i 10 min.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.
Bland tomatpuré, hvitløk, salt [1/2 ts | 1 ts] og vann [2 ss | 4 ss] i en skål.
Når grønnsaker er ferdig i ovnen, overfør til en tallerken.
Rull pizzadeig ut på det oppvarmede stekebrettet med bakepapir fra grønnsakene. Smør tomatpuré på deigen. Fordel paprika, squash og rødløk i et jevnt lag utover deigen. Strø over mozzarella. Drypp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] over toppen.
Stek i ovnen i 10-13 min, eller til deigen er gyllen og osten bobler.
Topp pizza med ruccola, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt rett før servering.
Overfør pizza til et brett og skjær i stykker.
Server resterende ruccola på siden.