I dag kan vi by på en delikat vegetarrett med stekte pulled beans, med rødløk og vår nydelige krydderblanding, Hvitløksflørt. Vi anretter pulled beans i myke tortillabrød fylt med salat, tomat og en kremet urtedressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Rødløk
1 stk
Salat
1 pose
Bladpersille
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
4 g
Hvitløksflørt
4 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
½ stk
Hvitløk
1 pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
125 g
Cherrytomater
¼ ts
Salt (steg 2)
Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Del rødløk i to, og skjær i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans, rødløk, Hvitløksflørt, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og pepper i 3-4 min, eller til løken er myk.
Ta stekepannen av varmen.
I mellomtiden, ta av salatblader og riv i mindre biter.
Halver cherrytomater.
Finhakk persille.
Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].
Bland rømme, persille, majones, hvitløk og en skvett vann i en liten skål.
Krydre med en klype salt og pepper.
Varm tortillabrødene i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fordel pulled beans og løk, salat og cherrytomater i tortillabrød.
Topp med urtedressing og rull til wraps.