La oss friste med skikkelig gode tacos med pulled beans! Vi fyller hvert tortillabrød med friske grønnsaker, karamellisert rødløk, salat og krydrede pulled beans. Vi skal også lage en nydelig avokadokrem som er kronen på verket. Perfekt som en spenstig variant av fredagstacoen, eller som en ekstra god kosemiddag midt i uken.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Rødløk
2 stk
Hvitløk
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
½ g
Oregano, tørket
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
½ stk
Sitron
1 stk
Avokado
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
½ ss
Olivenolje (steg 2)
½ ts
Sukker (steg 2)
2 ss
Vann* (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels varme.
Stek rødløk i 5-6 min, til myk.
Tilsett balsamico, vann [2 ss | 4 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt.
Stek til løken er karamellisert, i 3-5 min. Legg over i en skål.
I mellomtiden, bland oregano [1/2 pose, 2P], salt [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper, hvitløk og en skvett olivenolje i en mellomstor skål.
Vend pulled beans i marinaden og sett til side.
Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.
Skjær avokado på langs, fjern stein og grav innmaten ut med en skje.
Mos avokado, majones og en stor skvett sitronsaft i en skål. Smak til med en klype salt og pepper, og tilsett eventuelt en skvett olivenolje.
Varm opp en ny skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans i 3-4 min, eller til brunet.
I mellomtiden, varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Finhakk tomat.
Riv salatblader i store biter.
Sett alt frem på bordet.
Fyll hvert tortillabrød med pulled beans, salat, karamellisert løk og tomat.
Topp med avokadokrem og press over sitronsaft.