Vegetarisk pulled bean-taco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean-taco

Vegetarisk pulled bean-taco

med karamellisert løk og avokadokrem

La oss friste med skikkelig gode tacos med pulled beans! Vi fyller hvert tortillabrød med friske grønnsaker, karamellisert rødløk, salat og krydrede pulled beans. Vi skal også lage en nydelig avokadokrem som er kronen på verket. Perfekt som en spenstig variant av fredagstacoen, eller som en ekstra god kosemiddag midt i uken.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

½ g

Oregano, tørket

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

½ stk

Sitron

1 stk

Avokado

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier891 kcal
Energi (kj)3730 kj
Fett39.4 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater80.8 g
Sukker12.8 g
Protein42.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Karamelliser rødløk
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels varme.

Stek rødløk i 5-6 min, til myk.

Tilsett balsamico, vann [2 ss | 4 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt.

Stek til løken er karamellisert, i 3-5 min. Legg over i en skål.

Mariner pulled beans
3

I mellomtiden, bland oregano [1/2 pose, 2P], salt [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper, hvitløk og en skvett olivenolje i en mellomstor skål.

Vend pulled beans i marinaden og sett til side.

Lag avokadokrem
4

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.

Skjær avokado på langs, fjern stein og grav innmaten ut med en skje.

Mos avokado, majones og en stor skvett sitronsaft i en skål. Smak til med en klype salt og pepper, og tilsett eventuelt en skvett olivenolje.

Stek pulled beans
5

Varm opp en ny skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek pulled beans i 3-4 min, eller til brunet.

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Finhakk tomat.

Riv salatblader i store biter.

Server
6

Sett alt frem på bordet.

Fyll hvert tortillabrød med pulled beans, salat, karamellisert løk og tomat.

Topp med avokadokrem og press over sitronsaft.