Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
I dag skal vi lage en vegetarfavoritt med pulled beans som stekes med rødløk og vår smakfulle krydderblanding, som vi kaller Hvitløksflørt. Våre sprøstekte pulled beans får hovedrollen i gyrosen, som også inneholder salat, tomat og urtedressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Rødløk
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
1 pose
Bladpersille
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
4 g
Hvitløksflørt
4 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
½ stk
Hvitløk
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
¼ ts
Salt (steg 2)
Dersom du ikke har mikro, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Del rødløk i to og skjær i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans, rødløk, Hvitløksflørt, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, til løken er blank og pulled beans er brunet. Fjern fra varmen.
Plukk blader av salat og riv i mindre stykker.
Skjær tomat i tynne skiver.
Finhakk persille.
Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].
Bland rømme [1/2 pakke, 2P], persille, majones, hvitløk og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Har du mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.
Bruker du ovn, pakk tortillabrød i folie og varm i 4-5 min.
Fyll tortillabrød med pulled beans, løk, salat og tomat.
Drypp over urtedressing.
Rull tortilla sammen.