Vegetarisk pulled beans-teriyaki
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled beans-teriyaki

Vegetarisk pulled beans-teriyaki

med svart sesammajones og cashewnøtter

I dag skal vi lage pulled beans-teriyaki - en rett med masse smak og farge. Vi steker pulled beans, wokblanding, gulrot, ingefær og teriyakisaus. Vi serverer med luftig jasminris, svart sesammajones og sprø cashewnøtter.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Nøtter
Sennep
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

200 g

Wokblanding

¼ stk

Ingefær

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

20 g

Cashewnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)

50 g

Svart sesammajones

(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier855 kcal
Energi (kj)3576 kj
Fett36.3 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater91.2 g
Sukker17.9 g
Protein39 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en kjele med lokk. 

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme og småkok under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering. 

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler. 

Forbered grønnsaker
2

Riv ingefær [1/4 stk | 1/2 stk] (uskrelt) fint. 

Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Stek wokblanding og gulrot i 3-4 min, eller til mykt.

Tilsett pulled beans og ingefær
4

Tilsett pulled beans og stek i 3-4 min.

Tilsett ingefær og stek i 30 min, eller til velduftende.

Lag teriyakisaus
5

Senk varmen til middels og tilsett teriyakisaus og vann [1 dl | 2 dl]. Bland godt. 

Smak til med en klype salt og pepper.

Servér
6

Anrett ris i dype tallerkener og topp med pulled beans og teriyakigrønnsaker.

Pynt med cashewnøtter og topp med en skjefull svart sesammajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image