I dag skal vi lage pulled beans-teriyaki - en rett med masse smak og farge. Vi steker pulled beans, wokblanding, gulrot, ingefær og teriyakisaus. Vi serverer med luftig jasminris, svart sesammajones og sprø cashewnøtter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
200 g
Wokblanding
¼ stk
Ingefær
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
75 g
Teriyakisaus
(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)
20 g
Cashewnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)
50 g
Svart sesammajones
(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)
1 stk
Gulrot
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
1 dl
Vann (steg 5)
Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en kjele med lokk.
Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme og småkok under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.
Riv ingefær [1/4 stk | 1/2 stk] (uskrelt) fint.
Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek wokblanding og gulrot i 3-4 min, eller til mykt.
Tilsett pulled beans og stek i 3-4 min.
Tilsett ingefær og stek i 30 min, eller til velduftende.
Senk varmen til middels og tilsett teriyakisaus og vann [1 dl | 2 dl]. Bland godt.
Smak til med en klype salt og pepper.
Anrett ris i dype tallerkener og topp med pulled beans og teriyakigrønnsaker.
Pynt med cashewnøtter og topp med en skjefull svart sesammajones.