topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tarte flambée

Vegetarisk tarte flambée

med stekt purre og eple- og ruccolasalat

Vegetarisk squashpizza med stekt purre og eple- og ruccolasalat.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Squash

½ stk

Purre

½ pose

Basilikum

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

40 g

Ruccola

½ stk

Eple

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier837 kcal
Energi (kj)3503 kj
Fett29.7 g
Mettet fett12.7 g
Karbohydrater100.8 g
Sukker12.2 g
Protein25.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek squash
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær squash i 1 cm skiver på skrått.

Fordel i ett lag på et stekebrett [2 stk, 2P] med bakepapir. Drypp over olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Stek i 10 min.

Forbered råvarer
2

Skjær løk i tynne skiver.

Del purre i to [½ stk, 2P] på langs og skjær i tynne skiver.

Riv basilikumblader [½ pose, 2P]. 

Finhakk eller press hvitløk.

Fjern kjernen og skjær eple [½ stk, 2P] i tynne skiver.

Bland mornaysaus og hvitløk i en skål.

Stek purre og løk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme.

Stek purre, løk, salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper i 3-4 min.

Stek tarte
4

Når squashen er ferdig, overfør til en tallerken.

Rull forsiktig ut pizzadeig på stekebrettet. Smør mornaysaus på pizzabunn. Legg på purre, løk, squash og mozzarella. 

Stek i 10-13 min, eller til deigen er gyllen og osten bobler.

Lag salat
5

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Bland eple, ruccola, olivenolje [½ ss | 1 ss] og en klype salt i en skål.

Server
6

Topp tarte flambée med basilikum og en håndfull eple- og ruccolasalat.

Server resterende salat på siden.