Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Finn fram en stor stekepanne og gjør deg klar til å tilberede og nyte en herlig, sunn, rask og supergod vegetarrett. Vi mikser parika, pak choi, vår spesialvegetardeig og udon-nudler. Udon er en tykkere og fyldigere nudelvariant og betegnes ofte som litt sunnere. I ekte japansk stil tilsetter vi soyasaus og teriyakisaus og pynter med sesamfrø og vårløk. Strø gjerne over et dryss chiliflak for det lille ekstra!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
75 g
Teriyakisaus
(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)
150 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Pak choi
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)
1 stk
Vårløk
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ g
Chiliflak
1 ss
Olivenolje (steg 3)
Kok opp saltet vann i en kjele.
Skjær paprika i 1 cm strimler.
Grovhakk pak choi.
Del løk i to og skjær i tynne skiver.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.
Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl og hell ut resten.
Skyll nudler i en sil under kaldt vann.
I mellomtiden, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig og løk i 4-5 min, eller til lett brunet.
Tilsett pak choi og paprika. Stek videre i 3-4 min, eller til grønnsakene begynner å bli myke.
I mellomtiden, skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Tilsett soyasaus, teriyakisaus, nudler og nudelvann til stekepannen og la det putre videre 1 minutt, til gjennomvarmt.
Anrett nudler i skåler.
Strø over sesamfrø, chiliflak [1/2 pose, 2P] og vårløk.
Server limebåter på siden.
TIPS: Liker du ikke sterk mat, reduser eller dropp chilien!