Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Koriander
1 stk
Løk
1 stk
Hvitløk
1 boks
Mais
4 g
Panamat
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
30 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Paprika
50 g
Revet mozzarella
(Inneholder Melk)
1 stk
Tomat
1 pakke
Kidneybønner
1 dl
Vann (steg 2)
½ ss
Hvetemel (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
1 ts
Salt (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Finhakk løk. Press eller finhakk hvitløk. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk og hvitløk i 1-2 min.
Tilsett Panamat, Middelhavsdrøm og hvetemel* [1/2 ss | 1 ss] og rør godt. Tilsett vann* [1 dl | 2 dl] og grønnsaksbuljong. Rør til det ikke er klumper i sausen. Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P] og BBQ-saus [1/2 pakke, 2P]. La putre i 5 min. Krydre med salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper*. Rør inn rømme [1 ss | 2 ss].
Hell væske av kidneybønner og mais. Grovhakk kidneybønner. Skjær paprika i 1 cm tykke terninger. Bland bønner, paprika og halvparten av den ferdige enchiladasausen i en mellomstor skål. Krydre med salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper*.
Plasser en tortilla på et skjærebrett. Topp med bønnefyll. Rull sammen og plasser i en ildfast form. Fortsett med resterende tortillas. Hell over resterende enchiladasaus. Topp med mais og strø over mozzarella. Stek øverst i ovnen i 5 min, til osten er smeltet.
Grovhakk koriander. Skjær tomat i 1 cm terninger. Bland koriander og tomat. Krydre med salt* og pepper*.
Anrett enchiladas på tallerkener. Topp med tomatsalsa og en klatt rømme.