Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
15 ml
Balsamico
200 g
Halloumi
2 stk
Rødløk
2 stk
Hvitløk
2 stk
Tomat
1 stk
Salat
1 g
Oregano, tørket
1 stk
Sitron
1 stk
Avokado
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
3 ts
Sukker (steg 2)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær halloumi i 1 cm tykke skiver. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær tomat i tynne halve skiver. Riv salatblader av hjertesalat.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min, eller inntil myke. Tilsett balsamico og sukker* [3 ts | 6 ts] og la simre i 3-5 min, inntil karamellisert. Overfør til en liten skål.
Bland oregano, halvparten av hvitløk, en skvett olivenolje* og en klype pepper* i en bolle. Vend halloumi i bollen.
Skjær sitron i båter. Skjær avokado på langs, fjern stein og grav innmat ut med en skje. Mos avokado, majones, en skvett sitronsaft og resterende hvitløk med en gaffel i en liten skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne (skyll den først) på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, eller inntil gyllen. Varm tortillabrød i ovnen i 4-5 min eller i en mikrobølgeovn i 10 sek.
Fyll tortillabrød med tomat, hjertesalat, karamellisert rødløk og halloumi. Drypp med avokododressing og servér med resterende sitronbåter ved siden av.