Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Basmatiris
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvitløk
1 stk
Rødløk
1 stk
Paprika
2 stk
Gulrot
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
10 g
Sesamfrø
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
1 stk
Vårløk
2 ss
Vann (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 1)
etter behov
Smør (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
Riv ingefær. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stor kjele på middels varme. Tilsett ingefær og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts]. Kok under lokk på lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk, gulrot, det hvite av vårløken og paprika i 3-4 min, eller til møre.
Tilsett hvitløk, pulled beans og en klype salt* og pepper* i stekepannen og stek i 3-4 min. Tilsett asiatisk woksaus og vann* [2 ss | 4 ss] under omrøring til alt er gjennomvarmet. Ta stekepannen av varmen.
Bland majones, soyasaus [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en liten skål. Rør godt før servering.
Anrett ingefærris toppet med pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Drypp over sesammajones og pynt med det grønne av vårløken.