Vegetarstrimler i vietnamesisk bahn mi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarstrimler i vietnamesisk bahn mi

Vegetarstrimler i vietnamesisk bahn mi

med fersk urtesalat og srirachamajones

La oss ta deg med på en kulinarisk reise til Vietnam med den klassiske baguetten bahn mi. Vi fyller våre baguetter med srirachamajones, glaserte vegetarstrimler og en aromatisk agurk- og gulrotsalat med urter. Hjemmelagde sesamfries er prikken over i-en. Et herlig, smaksrikt og raskt vegetarmåltid!

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 stk

Agurk

300 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

1 pose

Mynte

40 g

Søt chilisaus

50 g

Vegansk srirachamajones

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier995 kcal
Energi (kj)4164 kj
Fett44.6 g
Mettet fett53.6 g
Karbohydrater117.6 g
Sukker25.9 g
Protein31.6 g
Natrium460 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt, sesamfrø og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk mynte.

Halver lime.

Skrell gulrot og agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Lag salat
3

Bland en skvett limesaft, mynte, salt, agurk og gulrot i en stor skål. Sett til side.

Varm baguette
4

Legg baguette direkte på en rist i ovnen når det gjenstår 8 min av potetenes steketid. Stek i 7-8 min.

Stek vegansk kebab
5

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab med Ginger Ninja i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett soyasaus og søt chilisaus. Stek i 1-2 min, til glasert.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Del brød i to på langs, og smør med srirachamajones.

Fyll brød med vegansk kebab og salat.

Server med resterende majones og salat.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image