Opplev noe av det beste det asiatiske kjøkkenet har å by på med vår vegetariske nudelrett toppet med stekt gyoza. Nudlene godgjør seg i en herlig karrisaus, og retten serveres med en klatt asiatisk dressing og et dryss fersk vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Gulrot
200 g
Spisskål
1 stk
Hvitløk
4 g
Curry-On
90 ml
Kokosmelk
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
200 g
Gyoza med grønnsaker
(Inneholder Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter, Sesam)
40 g
Asiatisk dressing
1 stk
Vårløk
1 dl
Vann til gyoza
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til grønnsaker
2 dl
Spart nudelvann
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Spar litt nudelvann i en kopp, og hell av resten.
Skyll nudlene i kaldt vann.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.
Del spisskål to på langs, og skjær i tynne strimler.
Finhakk eller press hvitløk.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek gulrot, kål, salt og en klype pepper i 2-3 min, til grønnsaker mykner.
Tilsett hvitløk og Curry-On og stek videre i 30 sek, til velduftende.
Tilsett kokosmelk, nudelvann, asiatisk woksaus og soyasaus, og la småkoke i 1-2 min.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Plasser gyoza i stekepannen med den flate siden ned. Stek i 1-2 min, eller til bunnen er gyllenbrun.
Tilsett vann og la gyoza dampe under lokk i 2-3 min, eller til gjennomvarme.
TIPS: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har lokk.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Vend nudler i karrisaus og la småkoke i 1 min, eller til nudlene er gjennomvarme.
Anrett karrinudler og gyoza i skåler.
Topp gyoza med asiatisk dressing.
Garner med vårløk.