Stekt gyoza og grønnsakskarri på udonnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stekt gyoza og grønnsakskarri på udonnudler

Stekt gyoza og grønnsakskarri på udonnudler

med asiatisk dressing og vårløk

Opplev noe av det beste det asiatiske kjøkkenet har å by på med vår vegetariske nudelrett toppet med stekt gyoza. Nudlene godgjør seg i en herlig karrisaus, og retten serveres med en klatt asiatisk dressing og et dryss fersk vårløk.

Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sulfitter
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Gulrot

200 g

Spisskål

1 stk

Hvitløk

4 g

Curry-On

90 ml

Kokosmelk

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

200 g

Gyoza med grønnsaker

(Inneholder Gluten, Soya, Hvete Kan inneholde Selleri, Skalldyr, Egg, Fisk, Bløtdyr, Peanøtter, Sesam)

40 g

Asiatisk dressing

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann til gyoza

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til grønnsaker

2 dl

Spart nudelvann

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier762 kcal
Energi (kj)3186 kj
Fett27.2 g
Mettet fett9.5 g
Karbohydrater103.5 g
Sukker20.2 g
Protein21.6 g
Natrium595 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp, og hell av resten.

Skyll nudlene i kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.

Del spisskål to på langs, og skjær i tynne strimler.

Finhakk eller press hvitløk.

Lag karri
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek gulrot, kål, salt og en klype pepper i 2-3 min, til grønnsaker mykner.

Tilsett hvitløk og Curry-On og stek videre i 30 sek, til velduftende.

Tilsett kokosmelk, nudelvann, asiatisk woksaus og soyasaus, og la småkoke i 1-2 min.

Stek gyoza
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Plasser gyoza i stekepannen med den flate siden ned. Stek i 1-2 min, eller til bunnen er gyllenbrun.

Tilsett vann og la gyoza dampe under lokk i 2-3 min, eller til gjennomvarme.

TIPS: Bruk aluminiumsfolie hvis du ikke har lokk.

Tilsett nudler
5

Skjær vårløk i tynne skiver.

Vend nudler i karrisaus og la småkoke i 1 min, eller til nudlene er gjennomvarme.

Server
6

Anrett karrinudler og gyoza i skåler.

Topp gyoza med asiatisk dressing.

Garner med vårløk.