Veggie krebinetter and mornay sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Veggie krebinetter and mornay sauce

with herb potatoes and dill-apple salad

Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

400 g

Småpoteter

1 pose

Dill

1 stk

Eple

1 stk

Agurk

1 stk

Sitron

1 pose

Bladpersille

1 stk

Løk

200 g

Mornaysaus

(Inneholder Melk)

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

2 ss

Mel til lapper

1

Egg til lapper

¼ ts

Salt til lapper

1 ss

Olje til steking

½ dl

Vann til saus

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier805 kcal
Energi (kj)3367 kj
Fett35.8 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater81.9 g
Sukker15.9 g
Protein31.1 g
Natrium135.1 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6