Veggie mince albondigas in tomato sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie mince albondigas in tomato sauce

Veggie mince albondigas in tomato sauce

with garlic baguette and rucola salad

Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Løk

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

4 g

Røkt paprikapulver

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 pose

Bladpersille

1 stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

1

Egg til kjøttboller

¼ ts

Salt til kjøttboller

1 ss

Olje til saus

¼ ts

Salt til saus

½ ts

Sukker til saus

½ dl

Vann til saus

2 ss

Olje til brød

¼ ts

Salt til brød

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier891 kcal
Energi (kj)3729 kj
Fett39 g
Mettet fett5.9 g
Karbohydrater97.2 g
Sukker21.8 g
Protein32.6 g
Natrium882.6 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6