Kremet mais- og cannellinibønnesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet mais- og cannellinibønnesuppe

Kremet mais- og cannellinibønnesuppe

med tortillachips, gouda, chili og lime

Gjør middagen til en ordentlig fiesta med vår kremede suppe med cannellinibønner og mais! Retten er full av de levende og karakteristiske smaker som gjør det meksikanske kjøkkenet så uimotståelig, og serveres med fersk koriander, tortillachips og rømme.

Tags:
Sterk
Allergener:
Selleri
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Cannellinibønner

1 boks

Mais

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

2 g

Spisskummin, støtt

1 g

Oregano, tørket

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 pose

Koriander

75 g

Tortillachips

(Kan inneholde Melk)

1 stk

Lime

150 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Rød chili

250 g

Bakepotet

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

2 dl

Vann til suppe

2 dl

Melk til suppe

½ ts

Salt til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier817 kcal
Energi (kj)3419 kj
Fett35 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater90.8 g
Sukker14.5 g
Protein26.4 g
Natrium1109.5 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Grovhakk løk.

Finhakk eller press hvitløk.

Skrell og skjær potet i 2 cm store biter.

Hell væske av cannellinibønner og skyll under kaldt vann.

Hell væske av mais.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.

Stek løk i 1-2 min, til myknet.

Tilsett potet, hvitløk, cannellinibønner, mais, grønnsaksbuljong, spisskummin og oregano. Bland godt, og la småkoke i ytterligere 1-2 min.

Smak til med salt og pepper.

Lag suppe
3

Tilsett vann, melk, salt og en klype pepper.

Kok opp, og la småkoke under lokk på lavere varme i 10-12 min, til suppen tykner og grønnsakene er myke.

Forbered topping
4

I mellomtiden, skjær chili i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Grovhakk koriander.

Skjær lime i båter.

Mos bønner
5

Bruk en potetmoser til å mose en del av cannellinibønnene og poteten i den ferdige suppen for å oppnå en tykkere konsistens.

TIPS: Du kan også bruke en stavmikser.

Server
6

Anrett suppe i skåler.

Topp med chili, koriander, gouda og en klatt rømme.

Server med tortillachips og limebåter.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.