Vietnamesisk-inspirert svineburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk-inspirert svineburger

Vietnamesisk-inspirert svineburger

med 'loaded fries' og syltet salat

La oss ta deg med på en kulinarisk reise til Vietnam med denne spennende vrien på en klassisk burger. Vi lager burgere av svinekjøttdeig, soyasaus og vår egen krydderblanding, Ga-Laksa. Burgerbrødene smøres med en kremet srirachamajones, og fylles med saftige burgere, syltede grønnsaker, frisk salat, mynte og koriander. Som tilbehør frister vi med gylne fries toppet med asiatisk majones, srirachamajones, vårløk og peanøtter.

Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Melk
Peanøtter
Soya
Sulfitter
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pose

Mynte & koriander

250 g

Svinekjøttdeig

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 stk

Agurk

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

500 g

Poteter

75 g

Reddiker

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Salat

1 stk

Vårløk

50 g

Vegansk srirachamajones

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

1

Egg til biffer

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1305 kcal
Energi (kj)5461 kj
Fett76.9 g
Mettet fett16.3 g
Karbohydrater109.5 g
Sukker18.8 g
Protein43.7 g
Natrium102.4 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne fries.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, salt og en klype pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, til gylne og myke.

Sylt grønnsaker
2

Skjær reddiker og agurk i tynne skiver.

Bland hvitvinseddik, sukker, vann og salt i en liten skål.

Vend agurk og reddiker i lake, og sett til side.

Hell av lake før servering.

Forbered grønnsaker
3

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Riv mynte- og korianderblader i grove biter.

Skjær av rotdelen og trekk forsiktig salatbladene fra hverandre.

Form burgere
4

Bland kjøttdeig, Ga-Laksa, soyasaus, egg, brødrasp og en klype pepper i en stor skål.

Form deig til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag de litt større enn burgerbrød.

Stek burgere
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.Stek burgere i 4-5 min per side, eller til gjennomstekt. I mellomtiden, del briochebrød på midten, legg dem direkte på en rist i ovnen og stek i 3-4 min, til gjennomvarme.

VIKTIG: Burgerne er ferdige når de er uten antydninger av rødt.

Server
6

Smør brød med halvparten av srirachamajones.Fyll brød med burgere, salat, syltede grønnsaker og urter. 

Anrett burgere, resterende salat og resterende syltede grønnsaker på tallerkener.Server med fries toppet med asiatisk majones og resterende srirachamajones. Strø over vårløk og peanøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image