Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
2 stk
Hvitløk
1 stk
Ingefær
½ stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 pose
Mynte
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
250 g
Kjøttdeig av storfe
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
60 g
Salatblanding
1 ss
Vann* (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C.
Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint.
Skjær chili i tynne skiver. Skjær lime i båter.
Riv gulrot (uskrellet) grovt.
Grovhakk mynte og peanøtter.
Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot.
Topp med asiatisk majones, peanøtter, mynte og chili.