Rask vietnamesisk-inspirert taco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask vietnamesisk-inspirert taco

Rask vietnamesisk-inspirert taco

med asiatisk majones og knasende peanøtter

Denne oppskriften krydrer tacofredagen! Vi holder det enkelt og fokuserer på gode smaker og teksturer. Fyll varme tortillas med kjøttdeig stekt i asiatisk marinade, og topp med revet gulrot, salat og knasende peanøtter. Strø litt chili og frisk mynte over, og drypp med asiatisk majones. Ta fredagstacoen til nye høyder, eller kos deg litt ekstra på en helt vanlig tirsdag.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Superrask
Allergener:
Gluten
Hvete
Peanøtter
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

½ stk

Rød chili

2 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

2 ts

Ingefær

60 g

Salatblanding

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann til saus

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier948 kcal
Energi (kj)3966 kj
Fett53.9 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater74.7 g
Sukker7.7 g
Protein38.5 g
Natrium50 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær (uskrelt) fint.

Skjær chili i tynne skiver. Skjær lime i båter.

Grovhakk mynte og peanøtter.

Skyll salatblanding.

Stek kjøttdeig
2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, vann og en skvett limesaft i en liten skål.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig i 3-4 min, til gjennomstekt.

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne.

VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydning av rødt.

Varm tortillabrød
3

Imens kjøttet steker, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot.

Topp med asiatisk majones, peanøtter, mynte og chili.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.