Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
2 stk
Hvitløk
1 stk
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 pose
Mynte
20 g
Peanøtter
250 g
Kjøttdeig av storfe
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
60 g
Salatblanding
1 ss
Vann* (steg 2)
Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter [1/2 stk, 2P]. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter.
Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en smule limesaft i en liten skål.
Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett marinade og stek i 2-3 min, eller til det begynner å tykne. Skyll salat under kaldt vann* i et dørslag.
Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.
Fyll tortillabrød med salat, kjøtt og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter, mynte og chili.