topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk-inspirerte tacos

Vietnamesisk-inspirerte tacos

med oksekjøtt, asiatisk majonesdressing og peanøtter

Tags:
One Pan
Rask
Sterk
Allergener:
Soya
Gluten
Hvete
Sesam
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Peanøtter

250 g

Kjøttdeig av storfe

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier859 kcal
Energi (kj)3594 kj
Fett47.21 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater71.62 g
Sukker19.6 g
Protein38.96 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter [1/2 stk, 2P]. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter.

Lag marinade
2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en smule limesaft i en liten skål.

Stek kjøttdeig
3

Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Mariner kjøtt
4

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, eller til det begynner å tykne. Skyll salat under kaldt vann* i et dørslag.

Varm tortillabrød
5

Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

Servér
6

Fyll tortillabrød med salat, kjøtt og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter, mynte og chili.